Гхи- Любовта в храната

Пречистено на слаб огън, това е най-финия продукт от млечните, тъй като минава голяма енергийна преработка. Ежедневното присъствие на гхито в менюто носи здраве и баланс на дошите.

Наричано още „течно злато“, Гхито увеличава качествата на храните и придава благост и сладост на ястията.

„Гхи е любовта в храната!“ Така казва моята учителка и наистина то умножава добрите свойства на семената и другите храни, сготвени с него…точно като в любовта. 😉Освен, че Гхи е много вкусно е и изключително благотворно за организма на човека, то е прилага в множество терапии и лечение на разнородни болести.

Това пречистено краве масло не носи от характеристиките на животинските мазнини и подпомага работата на черния дроб, вместо да му пречи.

Подхранва мозъка и нервната система, а омасляването на тялото поддържа физико-психическо и духовно здраве.

Въздействието му помага за стабилизирането на емоциите, подобрява сетивните възприятия, концентрацията и паметта, логическото мислене, интелекта.

Помага на тялото да се освободи свободните радикали, предотвратява отделянето на токсини в храносмилателните органи, лекува и подмладява телата ни отвътре и отвън.

Прилагам снимка от терапия, която направихме с гхи на пострадало око- наранена роговица от дървена тресчица. Пациента сподели, че е приятно, напълно безболезнено, облекчаващо и успокоително. Една терапия беше достатъчна за да премахне напълно болката, зачервяването и цялостния дискомфорт.

🙂

За домакини, които не могат да отделят нужното време да си приготвят сами, моля не се колебайте да се обърнете към мен. Предлагам ритуално пречистено масло с внимание и отдаденост, тъй като го считам за изключително важно за балансирания хранителен режим. За поръчки, използвайте формата в контакти.

Направи запитване