Пиперливата истина

Предай Любов нататък

Често търсейки Любов, създаваме Война, защо се случва така?

Недоволство, огорчение, подтиснатост водят до зависимости и война, а Взаимопомощ, Почит, Уважение раждат Веселие и Любов.

Струва си малко усилие за да променим посоката, за да създадем благоприятни условия за живота. Настройката е важна, нека създаваме настроението си и да даваме добър пример за това как се прави.

Днес преживях своята драма и разбрах: егото- това за което всички говорят е връщност една топка която подаваме, и която разбира се както всичко в дуалния свят има своята тъмна и светла страна. Може да си подаваме ТИ-топката с укор и недоволство, а може и с уважение, почит и блага дума. 

Второто е толкова възрастващо и благоуханно, че създава благоприятни условия за развитието на всичко желано. Сякаш става по-светло онаоколо.Усилие е, но колелото се завърта и получаваме каквото отдаваме.

Копнеем за хармония и щастие, време е да се насочим към кооперация с другите около нас, защото сам, без подктрепата на себеподобни човек е пособен единствено на изолация и създаване на лична илюзия за хармония.

Разбира се, нещата започват отвътре- Когато имам Хармония в себе си, това излъчвам. Но теста и резултата се проверяват в общуването ни с другите. Хората, работещи върху себе си развиват стабилност и самоотвърждение, но това понякога ги дистанцира още повече от другите, вместо да отвори сърцето за споделяне на Люботва. Дава им самочувствие на знаещи и влизат в ролята на съдници, което не позволява на другите около тях да проявят висшите си качества, тъй като са подтиснати от подхода и отношението.

Да се отнасяме с уважение ни прави чест- честни пред съвършенството на творението, създава приятна обстановка, свидетелства за самоуважение и дава добър пример за поведение. Само така бихме могли да допринесем за претвотяването на света. Нека започнем с любимите си хора, на които най-често показваме повече зъби отколкото усмивки, в отговор на това, че ни подкрепят и приемат.

Ние избираме как да подходим към всеки един, с когото искаме да общуваме по какъвто и да е въпрос.

Тествай със следващия, с който те срещне живота- кажи  му поне една мила дума, и не  му позволявай да подценява себе си и да не приема уважението и почитта. Ти си част от веригата, предай Любов нататък.

Нека бъде Любовта 🙂

Любя да любя

…живота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *