Йога практики 

Индивидуални и групови Йога практики 

За стабилизиране в себе си и усещането за цялост и задоволство практикуваме Хата Йога. Асана практиката ни помага да овладеем физическото тяло, чрез което само можем да постигнем по-висши състояния на съзнанието; да внесем мир в ума за да се установи чисто съзнание за да осъзнаем Истината в Светлината и Любовта. Пранаяма- дихателни упражнения за пречистване на фините енергийни канали. Различни йогиски техники за хармонизиране и лечение.

Антистрес йога – Практика моделирана за динамичните условия в които се намираме в градска среда. Има терапевтичен ефект- успокоява се ума, благоприятна за нервната, дихателната и ендокринната система в тялото.

Терапевтична йога – различни практики за освобождаване от физически проблеми и неразположения, както и пречистващи техники за целия организъм.

Практики, терапии и консултации

Аюрведични упражнения

Аюрведични фини упражнения за младост и дълголетие- Сукшма Вяям- работи на клетъчно ниво.

Дълбочината на практиката се постига с изолиран фокуса на ума върху определени стави, мускули и енергийни центрове- чакри. Всяко фино упражнение, включващо прана- дихателни, мудра-физически и банда- енергийни ключове, изпълнени с чувствителност и отлична насоченост, бавно отваря цялото тяло, събужда високите центрове и ни подготвя за състояния на висока ефективност и стабилно самоусещане.
Практикуващия става лек, ефективен, активен, енергичен, радостен, лъчезарен. Изгарят се мазнините, тялото става солидно и компактно с добре разпределени мазнини. Носи щастие, балансира дошите.

Направи Запитване