Арт Йога Събития

Морска Йога ваканция „Диви и щастливи“

Здравейте приятели,
каним ви да посрещнем лятото подобаващо, като се насладим на едно морско йога приключение. Времето, за нашата среща е в края на месец Юни, когато морето е още свежо и приятно. Ще бъдем заедно в най-дългите дни от годината и ще се свържем с природата като използваме различни техники – посрещане на първите животворни слънчеви лъчи, събиране на билки, раздвижване на телата с йога и танци, пеене на мантри и народни песни, ще разширяваме личността си с театрални и сетивни игри.
 Мястото, което ще бъде наш дом е вълшебната Шамбаня – там където небето среща морето и гората, а природата се слива с трепета на душата! Еко селище „Шамбаня“ се намира в село Баня над приказния плаж Иракли, на пътя Бургас – Варна.
Шамбаня е място за отдих, изпълнено с хармония, уют, звън на чанове и аромат на цветя, в непосредствена близост до морето. Селището е изградено от еко-материали, обстановката е приятна и уютна в хармония с природата.
Храната е приготвена с много любов и е едно вълнуващо сетивно преживяване.

 
 Информация за цени:
560лв на човек – за настаняване в стая
440лв на човек – за настаняване на палатка
Относно цени за семейства и деца, моля пишете ни, за да уточним индивидуално.
Цената включва:
❤ 6 вдъхновяващи слънчеви залеза
❤ 6 приказни нощи в стая, палатка или под звездите
❤ 6 зареждащи слънчеви изгрева
❤ 6 незабравимо вкусни закуски и вечери
и всички предвидени практики:
ॐ Хатха йога
ॐ Виняса йога
ॐ Контактна йога
ॐ Дихателни практики
ॐ Танцови практики
ॐ Творчески занимания
ॐ Забавни игри, импровизации и предизвикателства
и още много изненади…
В цената не е включен транспорт, но в случай че не разполагате с личен автомобил, при възможност ще ви настаним да пътувате в кола с налични свободни места!
При желание за участие е необходимо заплащане на капаро в размер на 150лв. (в брой, по Револют или по банкова сметка).Доплащането е при настаняване.
❗Срок за записване и превеждане на капаро до 31ви май. Възможно е местата да се запълнят и по-рано от тази дата.
За водещите:
‍♀️ Нора Връбчева – сертифициран Хата Йога инструктор и Aюрведа консултант. Изучавала е йога и ведическо кулинарно изкуство в Харидвар, Индия. Нора е творец, който се развива и импровизира във всички форми на изкуството, които са й достъпни. Мъдростта на философията търси и намира в народното творчество. Според нея народните танци са българската йога и могат да помогнат за осъществяването на жива връзка между паметта на небето и земята. Музиката е неизменна част от живота й. Движи се в ритъма на танца, с песен на уста и дейре в ръка.
‍♀️ Мартина Алексиева – инструктор по йога и йога за деца. Води класове по хатха йога, виняса йога и контактна йога. Посещавала е работилници и обучения за сетивен театър, учене чрез преживяване, форум театър и плейбек театър. Обича игрите и ги използва в груповите практики като лаборатория за изследване дълбините на душата. Преди около 10 години Мартина намира начин да съчетае двете най-близки до сърцето й неща – йога и пътешествия. Така се раждат много йога ваканции на прекрасни места близо до природата.
☎️ За справки и записване:
Мартина Алексиева – 0897898862 , martinaaa@gmail.com
Нора Връбчева – 0887284849

Ако това събитие ви привлича, но датите не са ви удобни, има възможност да се запишете за предходната седмица на йога ваканция „Ключовете на живота“. За повече информация, оставаме на разположение!
Красив ден!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.