Йога Събития

Завръщане към себе си- Йога практика

Две практики:
Събота 2 февруари от 16.00ч
Понеделник 4 февруари от 19.00ч

в Йога студио Шамбала, кв. Стрелбище, ул Йордан Йовков 18-20

–––––––––––––––––––
За записване и информация:
0887284849- Нора Връбчева
Или на лични съобщения
FB:Nora Vrabcheva
–––––––––––––––––––

Ритрийт- или преоткриване на себе си, завръщане към природата си. Това е целта на всяка йога практика, която давам. В този по-дълъг от обикновено клас ще имаме време да се освободим от проекциите на ежедневието си, да изчистим илюзорните представи и да се срещнем с чистата си форма на светли човешки същества, изпълнени с огромен потенциал и творческа енергия. Ще поставим стабилно основите и ще щракнем важните ключета, отварящи вратите на собственото ни интимно пространство, където ‘аз съм’ без параметри, очаквания, представи, парадигми и рамки.

Практиката е подходяща за начинаещи и напреднали. Няма да изискваме, а просто ще опознаваме. Осъзнали границите си ще ги омекотим за да растем в присъствието си.

За Водещата:
Нора Връбчева- Сертифициран Йога инструктор и Аюрведа консултант в Шри Сантош Пури Ашрам в града на поклонниците на чистото съзнание или Бог Шива- Харидвар, Индия.

Философията ми е помагала в различни моменти от живота. Но познанството ми с Йога и практиката ме направи по-уверена, координирана и радостна в живота.
Вярата измести тревогите от живота ми.
Практиката измести болките.
Избора- нерешителността.
Свободата -зависимостта.
а липсите се замениха с изобилие… оттам дойде Любовта и споделянето 🙂
Обичам да споделям добрия опит и ви каня на клас, по Хата йога, практика заздравяваща връзката ни с мирния център- извор на вдъхновение и сила.
Философия на практика, учеща ни да бъдем активни, а не реактивни. Да се дистанцираме от емоционалните реакции на егото, изтъкано от погрешни съждения. Да използваме времето, а не да го гоним. Да сме свободни в пространството вместо да ни стяга.
Добре сте дошли за светлата настройка!
Весели дни!
Очаквам ви с радост!
🕉️🕉️🕉️
Такса за един клас 20 лв.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.