Събития

Аюрведа от извора 26-28 Юни 2020

 

За мен е чест и удоволствие да ви представя събитие с Участието на Аюрведа Д-р Алакнанда Пури. Тя ще  консултира и изнася лекции из цяла Европа през лятото и имаме късмета да сложи началото на това пътуване именно в България, при нас- в Шамбаня.

Родена и израстнала в Харидвар, Индия, в близост до свещената река Ганга, Д-р Алакнанда Пури е увлечена по медицината и лечебните методи още от дете. В последнствие завършва университет, специализира и продължава практиката си в Аюрведична лечебница. Посветена е изцяло на Аюрведа и това е основната и дейност. Щедро и от сърце споделя знанията си по един неповторим достъпен и магнетичен начин.

Тук тя ще проведе лекции, консултации и обучение по Марма точки, както и ще преподава йога в традицията на Сукшма Вяям (финни упражнения), приятна и изкключително ефективна практика.

С радост и ентусиазъм споделям тази информация, тъй като за мен  срещата и тази личност е извор на вдъхновение и мъдрост. Научила съм много от нея и се радвам, че идва при нас за да раздаде още от необикновенното си присъствие и сподели знания и малки тайни за хубав живот.

Краткото време с което разполагаме ще запълним оптимално с полезни и разбира се, приятни дейности:

Както е редно деня ще започва рано с йога практика, закуска и ще продължаваме с опознавателни разходки и събиране на билки, лекции и други приятени занимания.

Къде: Шамбаня е място за отдих с гледка към морето и гората, наситено с уют, любов и аромат на чай. Целодневно звучи песента на птичките и регулярно звън на чанове приглася в унисон. Разположена в близост до лазурния бряг на плаж Иракли, изградена от еко материали в хармония с природата, Шамбаня е обгрижена с любов и Ви очаква. Божествено е! Заповядайте!

Кога: 26-29Юни

Цена:270 лв.

В цената са включени:

Настаняване

Закуска, обяд и вечеря

Всички практики и лекции

>>>транспорт не е включен в цената, но ако не разполагате с личен превоз, при възможност ще съдействам за групиране с други участници в събитието

При желание за участие е необходимо заплащане на капаро в размер на 100 лв (в брой или по банкова сметка). Доплащане при настаняване на място. Местата са ограничени.

Какво да си носим:

-Постелки за йога, ако не разполагате с такава, моля уведомете предварително за да осигурим

-Чадър, тента, капела или всичко което може да се използва за сянка на плажа

-Всякакви музикални инструменти и интусиасти, свирещи на тях са препоръчителни

-Не забравяйте приключенското си настроение

Очакваме ви 🙂 <3

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.