аюрведа
Събития

Аюрведа и Йога терапия с Нора 6-12 Август 2018

https://www.facebook.com/events/213777076104097/

DSC02060

Здравейте любители на животa!.. и на Вас мечтатели за по-добър такъв,
Каним ви на едноседмично потапяне в хармонията на Шамбаня- там където Балкана целува морето, а морето му отвъща с нежна лазурна ласка. Заповядайте да намажем душите си с благ мехлем, който да изглади кристалните ни същности и да заживеем в собствената си нирвана. Повишаването на енергията в телата ни е основното към което се стремим, за да осъществяваме светлите си идеи в динамичния свят на неограничени възможности.
Очакват ни пречистващи техники, зареждащи практики с акцент на детайлите с дълбоко влияние на вътрешния ни свят, медитация с купи, приготвяне на лична козметика, Арт терапия, рисуване с къна, кулинарна Аюрведа работилница, Песни, мантри, етерични масла и всякакви етерни есенциални екстатични преживявания.
Ще се научим кои асани са подходящи в състоянието ни сега отвън и отвътре, каква храна е подходяща да приемаме и кога, какво да прилагаме по кожата и другите сетивни органи, как да поддържаме тялото си в добра форма, ума в добро настроение, за да служат на душата и да върви по светлия си път безпрепятствено.
Всичко това ще е подправено с пъстро настроение, музика, песни и танци. Ще готвим вкусотии от близко и далече.
КЪДЕ
Еко селище Шамбаня е място за отдих с гледка към морето и гората, наситено с уют, любов и аромат на билки. Целодневно звучи песента на птичките и регулярно звън на чанове приглася в унисон. Разположена до лазурния бряг на плаж Иракли, изградена от еко материали в хармония с природата, Шамбаня е обгрижена с любов и Ви очаква. Божествено е! Заповядайте!
ВОДЕЩ
Казвам се Нора и дълбая във Ведическото знание от 4 години. Благодарна съм на учителите си толкова колкото и на личните страдания, които ме тласнаха към търсенето на хармоничен и щастлив живот. Разбрах че сме отговорни към себе си и благоденствието си и всеки ден се уча как да подобрявам и обогатявам дните си.
Вдъхновена и окрилена от Аюрведа- Изкуството да живеем, копнея да споделя опита си с всички желаещи да постигнат равновесието и здраве на всички нива.
ЦЕНА:330лв- при настаняване в стая
250- при настаняване на палатка
Цената включва:
6 зашеметяващи залеза
6 нощувки в арт стаи, на палатки или под звездите
6 вкусни закуски и сочни вечери
6 насищащи със светлина изгрева
Всички практики и забавления
>>>транспорт не е включен в цената, но ако не разполагате с личен превоз, при възможност ще съдействам за качването Ви в наличен такъв.
При желание за участие е необходимо заплащане на капаро в размер на 100 лв (в брой или по банкова сметка). Доплащане при настаняване на място. Местата са ограничени.
Какво да си носим:
-Постелки за йога, ако не разполагате с такава, моля уведомете предварително за да осигурим
-Чадър, тента, капела или всичко което може да се използва за сянка на плажа
-всякакви музикални инструменти и интусиасти, свирещи на тях са препоръчителни
-Не забравяйте приключенското си настроение

Желая Ви възторг и чудеса, поне до идната ни среща
Ом

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.